«Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
Ο Παναθηναϊκός μετά το ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» αποφάσισε να βγει στην αγορά και για ακραίο αμυντικό με σουηδικά ΜΜΕ να βάζουν στο κάδρο τον Φιλίπ Εντινγκά.
Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές το φετινό Ιανουάριο, καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ρόστερ που παρέλαβε και θα προσπαθήσει να κάνει μεγάλες διορθώσεις σ’ αυτό.
Η αμυντική γραμμή των πρασίνων δεδομένα θα έχει διαφοροποιήσεις, καθώς ήδη ο σύλλογος ψάχνει για ακραίο μπακ και από το παιχνίδι με την ΑΕΚ κι έπειτα ακούγεται πως θα αποκτηθεί και σέντερ μπακ.
Από εκεί και πέρα σουηδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φιλίπ Εντινγκά, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και έχει 11 συμμετοχές με την Allsvenskan, ενώ προσελκύει αρκετούς συλλόγους του εξωτερικού με αποτέλεσμα οι πράσινοι να μην παίζουν μόνοι τους μπάλα για την απόκτησή του.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ