Παναθηναϊκός: Τους πείραξες το μυαλό

Παναθηναϊκός: Εμέτο στα αποδυτήρια ο Γκουντάιτις

Ο Χρήστος Σερέλης παρότι στο ξεκίνημα του κυριακάτικου ντέρμπι έβλεπε το τραίνο να έρχεται κατά πάνω του δεν πανικοβλήθηκε.

Με τους οικοδεσπότες να ξεφεύγουν με διψήφια διαφορά και τον Βεζένκοφ να τα βάζει από παντού, τι πιο σύνηθες από το να σήκωνες λευκή πετσέτα, έχει καταγραφεί αμέτρητες φορές φέτος.

Ευτυχώς είδαμε πράσινη αντίδραση και μάλιστα με Γκουντάιτις να παίζει καταπονημένος, ενώ ο Ουίλιαμς ήταν ξανά εξοργιστικά ανύπαρκτος.

Ο φιλοξενούμενος πήρε ώθηση από τους ρολίστες του, αυτό που σημειώνουμε είναι ότι δεν φοβήθηκε.

Βέβαια, έξω από τα δόντια, εκτός του Γκριγκόνις και του Πονίτκα κανείς άλλος παίκτης δεν έδειξε ότι μπορούσε να νικήσει σε αυτό το επίπεδο, αλλά ας μην είμαστε τόσο αυστηροί, ούτε να περιμένουμε από παίκτες που περιφέρονται απλά μέσα στο παρκέ φέτος, να πατήσουν κορυφές.

Και η αγωνιστικότητα καλή είναι, έχοντας αναλάβει όλοι οι παραπάνω να υπερασπιστούν την τιμή του brand.

Θετικό ότι στον Πειραιά φάνηκε ότι μπορείς να τους πειράξεις το μυαλό και να τους βγάλεις «εκτός», αφήνοντας εκτός επιθετικής εξίσωσης τον Βεζένκοφ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News