«Δίνει ένα καράβι χρήματα για Σαμοντούροβ ο Γιαννακόπουλος»

«Δίνει ένα καράβι χρήματα για Σαμοντούροβ ο Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός: Η ομάδα που ζήτησε δανεικό τον Σαμοντούροβ. Οσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Ασχετο με το ματς, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ πήγαινε ως δανεικός στην Ουλμ. Οι Γερμανοί τον ζήτησαν, αλλά δεν προβλέπεται να πάει.

Η Ουλμ θέλει και ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο, τον Πορτογάλο, Ρούμπεν Πρέι, της Μπανταλόνα. Για αυτόν ίσως υπάρχει μία μικρή πιθανότητα.

Η γερμανική ομάδα, που προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, είναι ομάδα, που συνδυάζει το αποτέλεσμα με την προώθηση μεγάλων ταλέντων: Κίλιαν Χέιζ, Νούνιεζ, Ζούγκιτς και πάει λέγοντας.

Προπονητής της Ουλμ είναι ο Αντον Γκαβέλ, ο παλιός παίκτης του Αρη.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δουλεύει πλέον σε πολύ πιο καλές βάσεις και έχει φτιάξει το πλάνο του. Και δεν πρέπει να αμελεί κανείς ότι και Μαντζούκα πήρε και Σαμοντούροβ, έχει και Αβδάλα. Τρεις, δηλαδή, από τις μεγαλύτερες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ. Και ειδικά για τον Σαμοντούροβ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει ένα καράβι χρήματα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News