Παναθηναϊκός: Ώρα να κάνει καλό ματς ο Παπαγιάννης απέναντι στον Φαλ

Αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ ο Παπαγιάννης!

Ο Χρήστος Σερέλης είδε με ανακούφιση τον Αρτούρας Γκουντάιτις να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Κάτι μας λέει ότι ο κόουτς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του διεθνούς πίβοτ στο ζωγραφιστό κι ειδικά την ικανότητα του να φθείρει τον αντίπαλο.

Έχουμε σημειώσει φέτος το προσόν του Αρτούρας να παίζει με επιτυχία με πλάτη, να κερδίζει φάουλ και να πηγαίνει στη γραμμή των προσωπικών.

Αν ήταν και πιο εύστοχος από τα τέσσερα μέτρα θα είχε υψηλότερους μέσους όρους σκοραρίσματος.

Είναι σημαντικό για την ομάδα του πως θα διαχειριστεί ο έμπειρος σέντερ τον εαυτό του στο χαμηλό post.

Ενδεχόμενη ροπή του στο λάθος μπορεί να αποβεί καταστροφική για τους πράσινους και να στρώσει το χαλί του ανοιχτού γηπέδου στον Ολυμπιακό.

Αντίθετα με τον ικανό ψηλό ως σημείο αναφοράς και σταθερή πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει ότι θα ελέγξει τον ρυθμό.

Φυσικά το κλαμπ περιμένει να πάρει ώθηση και από τον Γιώργο Παπαγιάννη που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλείται να κάνει ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Μουσταφά Φαλ ο οποίος δύο χρόνια τώρα τον έχει εκθέσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News