«Πολλά λεφτά για Πάντερ ο Παναθηναϊκός, ρωτάει για Μαμουκελασβίλι»

Ο Πάντερ θεωρεί πιο εύκολο αντίπαλο τον Σπανούλη από τον Διαμαντίδη (pic)

Αυτά είναι τα δεδομένα για τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Τόλη Κοτζιά.

Αναλυτικά:

«Τον Πάντερ τον κυνηγάνε στη Σερβία, γιατί του χρεώνουν την ιστορία με του Γιουλ. Έκανε μια εξαιρετική χρονιά, όμως, η Παρτίζαν θα ήταν στο F4.

Την πάτησε η Παρτίζαν, την πάτησε και ο Πάντερ. Τον θέλει ο Παναθηναϊκός και του δίνει πολλά χρήματα. Τον Χεζόνια τον θέλει επίσης.

Ο Πάντερ δεν συζητάει πριν τελειώσει η χρονιά, γιατί δεν θέλει άλλες ενοχλήσεις όσο παίζει εκεί. Ο Χεζόνια έχει συμβόλαιο και του χρόνου, όπως και ο Τζέιμς.

Πολύ δύσκολη περίπτωση και του Λεσόρτ, ενώ κρατάμε και τον Μπράντον Ντέιβις που είναι και του Ραζνάτοβιτς. Παίζει να φύγει…

Για τον Παπαγιάννη δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Μετά το τέλος της σεζόν θα έχουμε εξέλιξη, ο Παπαγιάννης το συζητάει για να μείνει…

Κρατάμε το όνομα του Μπομπουά, τα χρόνια περάσανε αλλά το σουτ μένει στο 50%. Αν δεν προκύψει το πάνω ράφι από Ευρώπη, οπότε, αν δεν βρει εκεί, θα κοιτάξει στο NBA.

Ο Παναθηναϊκός όπως και πολλές ομάδες, ρωτούν για Σάντορ Μαμουκελασβίλι. Αυτός κι αν είναι δύσκολη περίπτωση… θέλει να συνεχίσει στο NBA.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News