Ο καλύτερος Ολυμπιακός χρειάστηκε τη διαιτησία για να κερδίσει τον χειρότερο Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Ο σίγουρος Έλληνας για τη νέα σεζόν

Το Slam Dunk επέστρεψε με μια διαφορετική οπτική για το ντέρμπι και όσα έρχονται…

Αναλυτικά:

«Ξέρετε, ποτέ δεν πήγαμε με το ρεύμα σε αυτό το σάιτ. Πάντα κόντρα στο κύμα, πάντα απέναντι στο σύστημα των media, της διαιτησίας, των κυκλωμάτων πάσης φύσεως.

Είναι παράσημό μας να μας τιμούν όπως λέει η διεύθυνση 500.000 αναγνώστες κάθε μέρα, όπως εξίσου τιμή μας είναι όσοι σκυλιάζουν με όσα γράφονται εδώ.

Για αγιογραφίες, αποθεώσεις υπάρχει κι ο εύκολος δρόμος, σε ένα περίπτερο ή με κλικ κάπου αλλού, υπάρχει πληθώρα ερυθρολεύκων επιλογών έτοιμων να πείσουν ότι τα 6 ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού τα έφερε ο Αναστόπουλος και ότι η Α2 ήταν για τον Ολυμπιακό ένας τίτλος τιμής που θα τον κουβαλά για πάντα.

Από την στιγμή που ο Γιαννακόπουλος έδωσε τα κλειδιά στον Πεδουλάκη με τον Ράντονιτς κι εκείνοι έφτιαξαν ένα συνονθύλευμα, πάνω κάτω ο Παναθηναϊκός βρίσκεται περίπου στη θέση που του αναλογεί. Αν είχε 2-3 νίκες παραπάνω δεν θα άλλαζε κάτι δραματικά. Σύμφωνοι;

– Η μια ομάδα είχε εκτελέσει στη λήξη της τρίτης περιόδου δηλαδή όταν διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, 27 βολές έναντι 9 της άλλης.

– Η μια ομάδα είχε 10 φάουλ έναντι 20 της άλλης.

– Η μια ομάδα μέτρησε 4 γκολ φάουλ έναντι 0 της άλλης.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News