Παναθηναϊκός: Η... υπόσχεση του Μπενίτεθ στον Αντίνο
Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει υποσχεθεί στον Σαντίνο Αντίνο μια μελλοντική μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε το παρασκήνιο για της μεταγραφής του Σαντίνο Αντίνο στον Παναθηναϊκό στην εκπομπή «11 Αυτοί, 11 Εμείς».
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, ο Ράφα Μπενίτεθ στην επικοινωνία που είχε με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή για να τον πείσει να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, ρώτησε εκείνον, «πού ονειρεύεται να αγωνιστεί».
Εκείνος δίχως να το σκεφτεί δεύτερη φορά, απάντησε στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής-θρύλος του Παναθηναϊκού ανέφερε στον Αντίνο, πως έχει επαφές με τους περισσότερους μάνατζερ στο «Νησί».
Με αυτόν τον τρόπο, ο Αντίνο πείστηκε πως ο σωστός δρόμος για να γίνει κάποια μέρα, ποδοσφαιριστής στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι να πάρει τη μεταγραφή στο «Τριφύλλι».
Τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε προ ημερών, ο πρόεδρος της Γοδόι Κρουζ, Χοσέ Μανζούρ, ο οποίος ισχυρίστηκε -πριν το deal με τον Παναθηναϊκό- πως έταξαν στον Αντίνο «μεταγραφή είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε στην Πρέμιερ Λιγκ».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη: Η Cosmote TV θέλει Παναθηναϊκό - Το πλαίσιο της συνεργασίας με ΣΚΑΪ
- «Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Κρίστιαν Τόρστβεντ»
- Ανατροπή με τον... μάνατζερ του Πελίστρι - Η αλήθεια για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο 17χρονο «διαμαντάκι»
- Η έκπληξη... Ντε Φράι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού