Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις που αξίζουν και στο βάθος πωλήσεις «χρυσάφι»!

Καρπετόπουλος: «Ο Ιωαννίδης θα βάλει δύσκολα στον Γιοβάνοβιτς»

Εβδομάδες πριν λήξει η σεζόν και ανεξαρτήτως αν θα κατακτηθεί ή όχι το πρωτάθλημα η ΠΑΕ βάζει μπροστά την διαδικασία ανανέωσης των συμβολαίων των νεαρών Ελλήνων.

Βαγιαννίδης, Ιωαννίδης αξίζουν και με το παραπάνω μια θέση στο ρόστερ των επόμενων ετών, στο χέρι τους είναι να αναδειχθούν κι ως πρωταγωνιστές.

Κρατώντας τους γηγενείς περισσότερα χρόνια στο Κορωπί -που δεδομένα έχουν κάμποσα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά τους- το κλαμπ μπορεί βάσιμα να υποστηρίζει πως κάνει έναν σχεδιασμό που θα βοηθήσει να είναι βιώσιμο το μέλλον του.

Πως; Με το να δημιουργηθεί ένα ρόστερ που αγωνιστικά θα μπορεί με τον χρόνο να βελτιώνεται κι αν πάνε καλά τα πράγματα μερικά παιδιά να φέρουν μπόλικο χρήμα στα ταμεία.

Για παράδειγμα φέτος έχει φανεί πολύ ο Φώτης. Είναι μικρός σε ηλικία έχει όγκο, ταχύτητα, νεύρο κι είναι…αγρίμι στο χορτάρι, δεν τον φοβίζει κανείς.

Έτσι και πάρει συμμετοχές σε διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ και στην Εθνική ανδρών δεν θα αργήσει η στιγμή που θα είναι το πιο hot όνομα από την Ελλάδα στα γραφεία των μάνατζερ.

Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό για σωματείο που ΞΕΡΕΙ να πουλά…

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version