Νέα δήλωση Λάσο: «Γι' αυτό δεν έχω συμφωνήσει ακόμη...» - Το δημοσίευμα και ο ΠΑΟ

Λάσο: «Ανώτερος ο Παναθηναϊκός - Τότε είχαμε παίξει σκ@τ@ και μας είχαν ''σκοτώσει''»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας και αναφέρθηκε και στο μέλλον του. Το δημοσίευμα και ο Παναθηναϊκός.

Στη διαδικασία επιστροφής στους πάγκους, ο προπονητής Πάμπλο Λάσο μίλησε στο ρε ραδιοφωνικό σταθμό για το μέλλον του και τους λόγους που ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με κάποιο σύλλογο..

Παράλληλα το δημοσίσυεμα κάνει λόγο και ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό!

«Πρέπει να πάρω μια καλή απόφαση και να διαλέξω καλά το μέρος», είπε ο Λάσο για τις φήμες που τους τελευταίους μήνες τον έβαλαν στον Ερυθρό Αστέρα. Βελιγράδι, Μακάμπι Τελ Αβίβ και πιο πρόσφατα ο Παναθηναϊκός.

«Υπήρξαν συζητήσεις και ενδιαφερόμενες ομάδες», παραδέχτηκε, αλλά τόνισε ότι δεν έχει φτάσει να έχει μια αρκετά καλή προσφορά για να σκεφτεί πραγματικά να επιστρέψει στους πάγκους.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, μετά το έμφραγμα που υπέστη τον Ιούνιο του 2022, διαβεβαίωσε ότι είναι «πολύ καλά και ήρεμος», ακολουθώντας «τους σχετικούς ελέγχους» και άλλαξε «συνήθειες ζωής που ως προπονητής δεν είναι και οι πιο υγιείς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News