Πένθος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Το «αντίο» στο Instagram (pic)

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να βρει τον Μπαλτάκο ο Γιαννακόπουλος

Μαύρη μέρα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την DPG MEDIΑ, καθώς “εφυγε” ο Γιάννης Ριζόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους εργοδότες της χώρας και βρίσκεται πάντοτε κοντά στους εργαζομένους των επιχειρήσεών του.

Από το πλευρό του, θα λείψει ο πιστός συνεργάτης Γιάννης Ριζόπουλος, ο οποίος εργαζόταν για πολλά χρόνια στα ειδησεογραφικά σάιτ και ειδικότερα, είχε εστιάσει στον τομέα της αστρολογίας.

Στη σχετική ανάρτηση όπου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Με πόνο και θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιάννη Ριζόπουλο, έναν από τους στυλοβάτες του site μας και έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που περάσανε ποτέ από τον όμιλο της DPG Digital Media Group of Companies.

Ο Γιάννης Ριζόπουλος «έφυγε» χθες ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένειά του, τους φίλους του και όλους όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν στο απόλυτο πένθος.

Έδωσε τα πάντα για την ενημέρωση του κοινού. Χάρισε τον καλύτερό του εαυτό, τις ιδέες του, τις γνώσεις του και την αγάπη του και βοήθησε τους αναγνώστες να καταλάβουν και να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον «μαγικό» κόσμο της αστρολογίας.

Έμεινε πιστός στις αξίες του, ήταν οραματιστής, λάτρευε τη δουλειά του και είχε την δική του ματιά για να βλέπει τα πράγματα.

Οι συνάδελφοί του τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα και οι συνεργάτες του θα τον θυμούνται πάντα ως μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία, με ιδιαίτερο χιούμορ και οξυδέρκεια. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ωστόσο ήξερε πώς να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στον χώρο.

Θα μείνει στην μνήμη όλων μας ως ο gentleman της αστρολογίας!»

Δείτε παρακάτω:

Πένθος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Το «αντίο» στο Instagram (pic)

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News