Παναθηναϊκός: Το παράδοξο με ρόστερ και ξένους μετά τη φυγή Άντριους

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά ο Άντριου Άντριους, ανοίγοντας έτσι μια θέση ξένου στο πρωτάθλημα της Basket League.

Παναθηναϊκός: Γκρίνια για Άντριους, αλλά...

Μετά από μήνες… προσπαθειών, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Άντριου Άντριους για τη λύση της συνεργασίας τους.

Το θέμα λύθηκε με παρέμβαση της EuroLeague ο και Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε την αποδέσμευσή του από τους “πράσινους”.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μετά την εξέλιξη αυτή, και με τους ξένους που θα δηλώνει στη Basket League δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα.

Οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα για μία αλλαγή στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, για την οποία θ΄ αποφασίσει ο Χρήστος Σερέλης (Μάριους Γκριγκόνις ή Ματ Τόμας).

θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι στα play off ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και οι συνεργάτες του θα πρέπει να πάρουν άλλη μια δύσκολη απόφαση, αφού στην post season δεν ισχύει το 6+1, μιας και όλες οι ομάδες θα ενημερώσουν επίσημα τον ΕΣΑΚΕ για την τελική εξάδα με την οποία θα κλείσουν τη σεζόν.

Ο Άντριους αποχώρησε από το «τριφύλλι» έχοντας 8.2 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ σε 4 ματς που πρόλαβε να παίξει στην Euroleague, ενώ στην Baskert League μέτρησε 4.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ στα 2 ματς που αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr