«Καυτό» όνομα ο Άρμονι Μπρουκς – «Στο κάδρο και ο Παναθηναϊκός»
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Άρμονι Μπρουκς της Ολίμπια Μιλάνο, με ανοιχτό και το σενάριο επιστροφής του στο NBA, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Στο μεταγραφικό ραντάρ ενόψει καλοκαιριού έχει μπει ο Άρμονι Μπρουκς, με τη φετινή του εικόνα να τραβάει βλέμματα σε δύο κατευθύνσεις: από τη μία ενδιαφέρον από ομάδες EuroLeague, από την άλλη το ενδεχόμενο να ανοίξει ξανά η πόρτα του NBA. Ο 27χρονος γκαρντ της Ολίμπια Μιλάνο έχει εξελιχθεί σε παίκτη-σταθερά για τους Ιταλούς, σε μια σεζόν που η περιφέρεια της ομάδας άλλαξε σε μεγάλο βαθμό.
Παρότι το συνολικό αγωνιστικό πρόσημο της Αρμάνι δεν “έφτιαξε” απόλυτα το κλίμα της χρονιάς, ο Μπρουκς ξεχώρισε ατομικά. Πέρσι είχε δείξει το επιθετικό του ένστικτο κυρίως στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως φέτος, με πιο ξεκάθαρο ρόλο και περισσότερη εμπιστοσύνη, η παρουσία του στην EuroLeague έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο, ειδικά στο κομμάτι της παραγωγής πόντων.
Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και, σύμφωνα με το Backdoor Podcast, η επόμενη συμφωνία του μπορεί να κινηθεί σε επίπεδα κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Η Ολίμπια Μιλάνο θέλει να τον κρατήσει και έχει ήδη μπει σε διαδικασία επαφών για ανανέωση, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής τελική συμφωνία.
Την ίδια ώρα, η συγκεκριμένη περίπτωση παρακολουθείται στενά από αρκετούς “μεγάλους” της διοργάνωσης. Με βάση όσα μεταφέρονται από την Ιταλία, στη λίστα των ομάδων που έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Μπρουκς βρίσκονται ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα παραμένει ανοιχτό και το σενάριο της επιστροφής στις ΗΠΑ, εφόσον ο παίκτης συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «κλείδωσε» τον Γιάγκουσιτς – το πλάνο που άλλαξε τα δεδομένα
- Η ομάδα-φαβορί για Χέιζ-Ντέιβις αν επιστρέψει στην Ευρώπη
- Πήρε θέση η Χάιντουκ για Λιβάγια και Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: «Έτσι έκλεισε ο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό-Τι έπεισε τον παίκτη»
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»