«Ο Παναθηναϊκός θέλει Λάσο στον πάγκο με Εφές - Θετικός με το πρότζεκτ»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την υπόθεση Πάμπλο Λάσο.

Λάσο: «Θα επιστρέψω στους πάγκους όταν νιώσω εντάξει»

Μετά το Μιλάνο σαφέστατα υπάρχει στενοχώρια στον Παναθηναϊκό για τη νέα ήττα στην Ευρωλίγκα, αλλά υπάρχει μια μικρή ικανοποίηση για το ανταγωνιστικό πνεύμα που έβγαλε η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Μέχρι και την πρόσληψη του μόνιμου προπονητή, στο Τριφύλλι επιθυμούν να χτίσουν ένα μομέντουμ.

Το ιδανικό σενάριο για τους πράσινους είναι να έρθει ο νέος προπονητής για να κοουτσάρει, ακόμα και στο ματς με την Εφές σε 6 μέρες.

Ο Λάσο παρουσιάζεται ως το ακλόνητο φαβορί για τον πράσινο πάγκο και όπως γράφει η Sportday, ο Ισπανός εμφανίζεται θετικός για να πάρει τα κλειδιά του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε τι αναφέρει η Sportday:

«Η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο σημαντική.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ τον Πάμπλο Λάσο όπως γνωρίζετε και αν γίνεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς με την Εφές την ερχόμενη εβδομάδα.

Θα είναι το ιδανικό για τους «πράσινους» να πείσουν τον Ισπανό κόουτς να έρθει άμεσα. Το βέβαιο είναι ότι ο κόουτς Λάσο είναι θετικός στο πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr