Κοντός: Το μήνυμα μετά τα όσα έγιναν στο μπάσκετ γυναικών

Ο Δημήτρης Κοντός πήρε θέση μετά τα γεγονότα στον Βύρωνα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στήριξης προς τον Παναθηναϊκό.

Δημήτρης Κοντός: Έρχεται μεγάλη συνέντευξη - Απαντήσεις για μεταγραφές, Βαλαντσιούνας, ιατρικό τιμ και όχι μόνο

Τη δική του τοποθέτηση μετά τα όσα έγιναν στον πρώτο τελικό του μπάσκετ γυναικών έκανε ο Δημήτρης Κοντός, general manager of basketball operations της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Κοντός ανέβασε ένα λιτό αλλά σαφές μήνυμα, δημοσιεύοντας ένα τριφύλλι και τη λέξη «Παναθηναϊκός», σε μία ανάρτηση που ερμηνεύεται ως ξεκάθαρη στήριξη προς την απόφαση που πήρε η πλευρά των «πράσινων» μετά τα γεγονότα στον Βύρωνα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Δημήτρης Κοντός έδειξε πως υπάρχει κοινή στάση και εσωτερική στήριξη στις επιλογές που έγιναν από την πλευρά του συλλόγου μέσα σε μία βραδιά με μεγάλη ένταση.

Δείτε παρακάτω:

Κοντός: Το μήνυμα μετά τα όσα έγιναν στο μπάσκετ γυναικών

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr