Πάει για το colpo grosso με Καλογερόπουλο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα στο πόλο, με τον Στάθη Καλογερόπουλο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του.

Πάει για το colpo grosso με Καλογερόπουλο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει τον σχεδιασμό του για τη σεζόν 2026-27 στο πόλο και μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι εκείνη του Στάθη Καλογερόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Gazzetta, οι «πράσινοι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα διεθνή περιφερειακό, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στη Μαρσέιγ και αποτελεί σταθερό μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών.

Ο Στάθης Καλογερόπουλος είχε αγωνιστεί πριν από τη μετακίνησή του στη Γαλλία με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, ενώ η περίπτωσή του θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο τον αγωνιστικό του σχεδιασμό.

Το βασικό εμπόδιο είναι ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ετών με τη Μαρσέιγ. Από την άλλη πλευρά, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο Καλογερόπουλος έχει εκφράσει επιθυμία αποχώρησης από τον γαλλικό σύλλογο.

Εφόσον ανοίξει ο δρόμος για την αποδέσμευσή του, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως η προτεραιότητα του παίκτη για την επόμενη στάση της καριέρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr