Χαμός με Μπερνάρ: Έβαλε γκολάρα, απάντησε στις αποδοκιμασίες και μετά ζήτησε συγνώμη (vid)
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ, σκόραρε με την Ατλέτικο Μινέιρο, όμως βρέθηκε στο επίκεντρο για τον πανηγυρισμό του.
Ο Μπερνάρ πρωταγωνίστησε στη νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο με 2-1 απέναντι στη Ζουβεντούδ για τους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα, σε μια βραδιά που συνδύασε γκολ και ένταση με την εξέδρα.
Ο Βραζιλιάνος πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό τελείωμα, όμως η συνέχεια έφερε αντιδράσεις, καθώς στον πανηγυρισμό του έκανε χειρονομία προς την κερκίδα, απαντώντας στις αποδοκιμασίες που είχε δεχθεί.
Η κατάσταση φορτίστηκε ακόμη περισσότερο όταν αντικαταστάθηκε στο 60ό λεπτό, με το κοινό να εκφράζει ξανά τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπό του.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μπερνάρ πήρε θέση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την αντίδρασή του, ξεκαθαρίζοντας ότι παρασύρθηκε από την ένταση της στιγμής.
«Ήταν ένας πανηγυρισμός που μου βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής. Δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν πρέπει να αντιδρώ έτσι στην κριτική, αλλά παίζοντας ποδόσφαιρο, κάνοντας το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και σκοράροντας. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη και ζητώ ξανά συγγνώμη από όποιον ένιωσε προσβεβλημένος. Είμαι ένας άνθρωπος από αυτή την ομάδα, προέρχομαι από την ακαδημία της Ατλέτικο και σέβομαι πολύ αυτή τη φανέλα. Νιώθω νευρικός όταν δεν τα πάω καλά, όταν κάνω λάθη, αλλά συνεχίζω να δουλεύω. Ζητώ συγγνώμη, ξέρω ότι δεν αντέδρασα καλά, αλλά είναι κάτι που δεν μπορώ να σβήσω», τόνισε.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος σε Γκριγκόνις: "Κάπως έτσι θα πάρουμε φέτος το ευρωπαϊκό"
- Ημιτελικός ή τελικός: Πού μπορεί να παίξουν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Final Four
- Η πρώτη αλλαγή Μπενίτεθ αν μείνει στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Mατιά σε ταλέντα από ξένες αγορές
- Παναθηναϊκός: Ο Τζούριτσιτς και οι επιλογές για το καλοκαίρι