Παναθηναϊκός: Το «στοίχημα» με Τόμας-Αγραβάνη!

Παναθηναϊκός: Το «στοίχημα» με Τόμας-Αγραβάνη!

Μόνο εύκολο δεν είναι να μπάσεις στο πνεύμα της ομάδας παίκτες που έρχονται μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Ειδικά σε κλαμπ που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι μπάσκετ θέλει να παίξει.

Τα αληθινά προσόντα Τόμας και Αγράβανη θα τα δούμε του χρόνου (και αν). Προς το παρόν οι πράσινοι αντιμετωπίζουν (λογικά) θέματα επικοινωνίας κι ακόμα μαθαίνουν πως να κλείνουν παιχνίδια που βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Συνηθως χάνουν αλλά είναι αναμενόμενο μιας και τα ράβε-ξήλωνε στο τριφύλλι το κάνει να μην έχει συνέχεια και συνοχή ως οντότητα αφού αλλάζει πρωταγωνιστές και κουμανταδόρους συχνά.

Υπό αυτό το πρίσμα ακόμα και υβρίδιο Τζόρνταν να είσαι θα δυσκολευτείς να ξεχωρίσεις.

Η αλήθεια είναι πως οι καινούργιοι δεν είναι τίποτα παιδαρέλια, αποτελούν έτοιμους παίκτες, ειδικά ο Τόμας έχει υπόβαθρο και mental toughness να αποτελέσει factor άμεσα.

Από την άλλη η παρουσία του Αγράβανη σε βελτιώνει στο ριμπάουντ αλλά υπολογίζοντας και την παρουσία του Ουίλιαμς συν το γεγονός ότι ο Δημήτρης δεν είναι μεγάλος θιασώτης της άμυνας βλέπουμε ότι στο 4 παραμένεις χωρίς πραγματικό Defensive Stopper, δίχως ηγέτη με αμυντική υπερηφάνεια στη πίσω γραμμή άμυνας.

Δημήτρης Στρατής

Τσουκαλάς: «Γελάει ο κόσμος με Αγραβάνη και Παναθηναϊκό»

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς μίλησε στην εκπομπή του για την μεταγραφή του Δημήτρη Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, γέλασε για αυτή την μεταγραφή ενώ στην συνέχεια είπε ότι το περιμένε καθώς ο παίκτης έλεγε παντού ότι δεν θα πάει στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα, σατίρισε λέγοντας ότι ο Αγραβάνης δεν μπορεί να βοηθήσει ενώ επισήμανε ότι οι Πράσινοι τον απέκτησαν μόνο για το Κύπελλο.

Τέλος, είπε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το Κύπελλο ενώ τόνισε ότι όπου βρει τον Παναθηναϊκό θα τον κερδίσει.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News