Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Ο Ράντονιτς πρέπει να ξεκινήσει από τον Ντόρσεϊ...

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Ο Ράντονιτς πρέπει να ξεκινήσει από τον Ντόρσεϊ...

Θα το ξαναγράψουμε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να «απαγάγει» με κάθε κόστος τον Ντόρσεϊ (αφού απόλυτος «σύμμαχος» πλέον, είναι και η διοίκηση στο οικονομικό), διότι αν πάει στον Ολυμπιακό… τότε θα υπάρξει πρόωρο «Game Over» στη σεζόν!

Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο για έναν προπονητή στις αρχές του νέου έτους να φτιάξει «ισχυρή» ομάδα για να κάνει… παππάδες προς τα τέλη του χειμώνα, αρχές της άνοιξης. Ειδικά σε μια ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός που αναγκάστηκε στα μέσα της σεζόν να αλλάξει «μοντέλο» λειτουργίας και να καταργήσει τον τεχνικό διευθυντή (σ.σ Πεδουλάκης).

Αυτή τη χρονιά στην Ευρωλίγκα, πιθανών, να υπάρξει ρεκόρ μεταγραφών ανάμεσα στις 18 ομάδες που απαρτίζουν τη φετινή διοργάνωση.

Είναι σεβαστή η επιθυμία του Ράντονιτς να φέρει ψηλό και πράγματι η ομάδα έχει ανάγκη από έναν παίκτη στο «4» (με έφεση και στο «5») Θα μπορούσε να ήταν αυτός ο Μήτογλου, αλλά απόφαση περιμέναμε στις γιορτές για το θέμα ντόπινγκ και απόφαση δεν είδαμε. Το θέμα που θα πρέπει να ΚΑΙΕΙ περισσότερο θα πρέπει να «ακούει» στο όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Εφόσον εκείνος δεν βρει ανοικτή πόρτα στο NBA (ίσως το θέμα να ξεκαθαρίσει σε 10-15 μέρες) , ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τα… σκάσει για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Είναι Έλληνας , το Τριφύλλι θα κάνει ξανά «γκελ» στην αγορά και θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, θα προσφέρει πολλά στο αγωνιστικό σκέλος και θα αφήσει τον Ολυμπιακό… με τον Κάνααν στα χέρια του (φώτο).

Μια τέτοια κίνηση θα θύμιζε εκείνη του Ιωάννη Παπαπέτρου, όταν ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Παναθηναϊκός έκανε το… ριφιφί της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News