Παναθηναϊκός: Με μια απουσία πετάει για Μόναχο
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος.
Ωστόσο, αναμένεται να μείνει εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού που αναχωρεί αύριο το πρωί για το Μόναχο..
Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός 44 – 75
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 75-44 του Προμηθέα Πάτρας σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket Leaguer. Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους αναδείχθηκε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με 16 πόντους.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 5′ προηγήθηκε με 12-4, ενώ στο 6′ έκανε το 18-6. Στο 9′ η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους (6-22) πριν το φινάλε του δεκαλέπτου με 25-8. Οι πράσινοι πήραν προβάδισμα 24ων πόντων στο 15′ (10-34) και στο 18′ έγινε το 44-18.
Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ με 46-25 και στο 24′ έγινε το 55-28. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 57-37 στο 27′ αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 65-40. Η τελευταία περίοδος του αγώνα είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό να φτάνει άνετα στη νίκη με 75-44.
Τα δεκάλεπτα: 8-25, 25-46, 40-65, 44-75
Προμηθέας Πάτρας (Χριστόπουλος): Κάουαν 4 (1), Ντάνγκουμπιτς 8, Τσαϊρέλης 2, Μουράτος 4, Γκίκας 3 (1), Λάγιος, Κακλαμανάκης 5, Σίμπσον, Τανούλης 2, Κουλμπόκα 16 (4).
Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Γουόλτερς 8 (1), Παπαγιάννης 10, Μποχωρίδης 7 (1), Γουίλιαμς 10 (2), Γ. Καλαϊτζάκης 16 (1), Αβδάλας 2, Μπέικον 4, Χουγκάζ, Πονίτκα 9 (1), Μαντζούκας 3 (1), Γκουντάιτις 6.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μπαίνει νωρίτερα ο Αντίνο - Η απόφαση για την ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Οι απολαβές και το συμβόλαιο στον Κραλ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ζητά «σκούπα», νέο κύμα αποχωρήσεων
- Μίχος: «Όλοι διαθέσιμοι να φύγουν από τον Παναθηναϊκό - Ίσως δεν γίνει "κλεισμένη" μεταγραφή»
- Σπυρόπουλος: «Από τότε θα αρχίσει να στρώνει ο Παναθηναϊκός»