Υπόθεση Μήτογλου: Συνελήφθη η γιατρός με τα σκευάσματα ντόπινγκ!

Σπάθας: «Δεν υπήρξε παράβαση στη φάση του Αϊτόρ!»

Στη φάκα της Οικονομικής Αστυνομίας έπεσε μία 48χρονη γιατρός, κατηγορούμενη για τη χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ σε αθλητές, ανάμεσα στους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και ο Ντίνος Μήτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η εν λόγω ιατρός εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της χορηγούσε τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 τις βοηθητικές θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στο χώρο τους είτε στην οικία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους αθλητές που την «πάτησαν» ήταν και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι, Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος απευθύνθηκε στην συγκεκριμένη γιατρό μετά τον τραυματισμό του.

Η γιατρός τον διαβεβαίωνε πως τα σκευάσματα που του δίνει είναι απολύτως νόμιμα και ο παίκτης, εν αγνοία του, έπαιρνε φάρμακα τα οποία όπως αποδείχτηκε τον οδήγησαν στο να βγει θετικός στον έλεγχο αντιντόπινγκ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr