Γκουντάιτις: «Είμαστε νέα ομάδα - Σαν το σάντουιτς, προσθέτεις υλικά...»
Ο Αρτούρας Γκουντάιτις σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτιζάν για την 6η αγωνιστική της Euroleague (3/11, 21:30) και στάθηκε στους τομείς που πρέπει να δώσει βάρος το «τριφύλλι».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον Μπέικον: «Τον έχω δει μόνο σε δύο προπονήσεις. Μπορώ να πω ότι είναι υπερταλαντούχος παίκτης. Τον είχαμε δει πέρυσι στην Euroleague και μπορώ να πω ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να μας βοηθήσει. Αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς».
Για την Παρτίζαν: «Η Παρτίζαν παίζει physical μπάσκετ, άμυνα με αλλαγές αλλά έτσι είναι και όλα τα ματς στην Euroleague. Γνωρίζω παίκτες που παίξαμε αντίπαλοι όπως ο Λεζόρ ή ο Λεντέι ωστόσο στην Euroleague κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Κάθε βράδυ είναι σκληρό βράδυ στην διοργάνωση».
Για τα εύκολα λάθη: «Παίζει ρόλο το γεγονός ότι είμαστε νέα ομάδα. Και αυτό αποτελεί ένα από τα κλειδιά για τη συνέχεια. Είναι σαν το σάντουιτς. Βάζεις το ένα πράγμα, το άλλο πράγμα, προσθέτεις και άλλο και κάπως έτσι φτιάχνεις κάτι μεγάλο. Γι’ αυτό και πρέπει να δουλεύουμε και να δουλεύουμε».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη