Παπαπέτρου: Οι δηλώσεις για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ

«Μαγικός» Παπαπέτρου δύο μέρες μετά το χειρουργείο! (vids)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επιστρέφει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι για την Παρτιζάν.

Ο 28χρονος φόργουορντ δεν έκρυψε πως για εκείνον το παιχνίδι της Πέμπτης είναι ιδιαίτερο, αλλά και τους δεσμούς του με το «τριφύλλι».

«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος σύλλογος και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ, γι’ αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Φυσικά όποτε πάμε σε μια έδρα από την οποία έχει εμπειρία κάποιος από μας, τη μοιράζεται με τους άλλους για να προετοιμαστούμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται. Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της σχέσης που έχω με τον Παναθηναϊκό και της σχέσης της διοίκησης και των φιλάθλων μαζί μου. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο διεθνής άσος.

Επίσημο: Οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Παρτίζαν

Γνωστοί έγιναν από την Ευρωλίγκα οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Παρτίζαν.

Το Τριφύλλι υποδέχεται την Πέμπτη (3/11) τους Ζοτς και Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσης από την Ευρωλίγκα, οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι:

Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, Φερνάντο Ρότσα, Σαουλιος Ρασις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr