Ράντονιτς: «Άκυρο» για Μπέικον - Η αποκάλυψη για τις μεταγραφές
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου, στη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά:
«Μετά το ματς της Euroleague είχαμε κάποια προβλήματα και ήταν σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Το κάναμε και μοιράσαμε τον χρόνο στους παίκτες ειδικά πριν τη “διαβολοβδομάδα” που έχουμε μπροστά ματς. Ήταν σημαντική νίκη για το πρόγραμμα που έρχεται».
Για τον Ουόλτερς: «Πρέπει να δούμε την κατάστασή του μέρα με τη μέρα. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα παίξει με την Άλμπα ή με τη Μονακό ή και στα δύο, αλλά θέλει προπόνηση και ειδικά με διαβολοβδομάδα δεν είναι δύσκολο να πω αν θα παίξει. Και ο Άντριους ήταν εκτός σήμερα, οπότε περιμένουμε και αυτόν».
Για τις φήμες για Μπέικον: «Το έχω ακούσει, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπήρχαν φήμες και πριν από βδομάδες. Έχουμε μιλήσει για το τι χρειαζόμαστε. Χτίζουμε μία νέα ομάδα. Θέλουμε ένα 4άρι. Ο Μπέικον δεν έχει αυτά τα στοιχεία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι ακόμα διαθέσιμος, αλλά θα τα σκεφτούμε όλα στη συνέχεια».
Για τον Μαντζούκα: «Είναι 19 ετών και θα κάνουμε ό,τι είναι καλό για εκείνον, όπως και για όλα τα νεαρά παιδιά. Είναι κάτι που πρέπει να μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και αν έχει βελτιωθεί».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού