Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ψάχνοντας το κάτι παραπάνω

Παναθηναϊκός: Δουλειά και παραμονή στο ρόστερ της νέας σεζόν

Η ομάδα «φωνάζει» από μακριά. Χρειάζεται ποιότητα!

Καλός ο Παπαπέτρου, καλός ο Νέντοβιτς (όταν παίξει και όσο παίζει), χρήσιμος ο Μέηκον, εξωπραγματικός ο Παπαγιάννης, αλλά λείπει το… κάτι παραπάνω που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Αν μπορεί να το πάρει ο Παναθηναϊκός ξοδεύοντας μια περιουσία; Όχι. Αλλωστε οι μέρες της αφθονίας έχουν περάσει όπως μας έχει ενημερώσει εδώ και χρόνια η ΚΑΕ.

Ο οργανισμός πια μετράει και το ευρώ. Δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να «ανέβει» πολύ οικονομικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται έξτρα -και ποιοτική- ενίσχυση.

Καλώς ή κακώς η κίνηση που απομένει να γίνει (αν γίνει) θα κυμανθεί σε χαμηλά οικονομικά επίπεδα και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει αυτή καθυστέρηση.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο. Εύκολο; Όχι. Όμως μπορεί να συμβεί.

Όπως προέκυψε πέρσι ο Μάριο Χεζόνια, όπως το 2013 έκανε την διαφορά ο Ραμέλ Κάρι. Παίκτες υπάρχουν, ευκαιρίες επίσης, για την τεχνογνωσία αναρωτιόμαστε.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr