Παναθηναϊκός: Ισχυρό brand name με... Καντέρ-Χεζόνια!

Παναθηναϊκός: Ισχυρό brand name με... Καντέρ-Χεζόνια!

Πριν λίγες μέρες ο Ενές Καντέρ είπε ότι η περίπτωση του Παναθηναϊκού θα είναι η πρώτη που θα εξετάσει σε περίπτωση που αποφασίσει να διαβεί τον Ατλαντικό.

Είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που ο Τούρκος «έπιανε» ΟΑΚΑ ακόμα κι οι φανατικοί εθνικιστές θα έβαζαν νερό στο κρασί τους αφού μιλάμε για σέντερ-πολυτέλεια για τον τωρινό Παναθηναϊκό.

Η συχνή αναφορά του ταλαντούχου άσου στον σύλλογο και τον κόσμο του (που έρχεται να ακολουθήσει το περσινό παράδειγμα του Μάριο Χεζόνια) είναι απόδειξη πως το legacy του Παναθηναϊκού μπορεί -ακόμη- να επιδράσει στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής.

Το brand name παραμένει ισχυρό (παρά τον περιορισμένο προϋπολογισμό) κι είναι ικανό να πείσει παίκτες όπως ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Μάριο Χεζόνια να επιλέξουν την Αθήνα για το restart της καριέρας τους.

Κοινώς, ακόμη κι αν το πορτοφόλι δεν είναι γεμάτο, άλλα πράγματα μπορούν να επιδράσουν σημαντικά για να κλείσει μια μεταγραφή.

Η αίγλη που έδωσε στο τμήμα η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν σβήνεται με κάποιες αποτυχίες, υπάρχει βαριά κληρονομιά που από μόνη της είναι ελκυστική ακόμη και τώρα που ο Παναθηναϊκός μετρά ευρώ – ευρώ το μπάτζετ του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr