Παναθηναϊκός: Ευκαιρίες στους δύο που ήταν «διακοσμητικοί» επί Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Ευκαιρίες στους δύο που ήταν «διακοσμητικοί» επί Πρίφτη

Όσο ο Γιώργος Παπαγιάννης παραμένει εκτός δράσης το προπονητικό τιμ στύβει το μυαλό του για τον τρόπο που αμυντικά θα βελτιώσει την εικόνα των πρωταθλητών στη ρακέτα.

Κατά βάση εκεί είναι κακοί οι πράσινοι από το φθινόπωρο, αρκετά κάτω του μετρίου. Nομίζουμε ότι υπήρξε λάθος προσέγγιση κάποιων καταστάσεων.

Ο Οκάρο έχει σβελτάδα, μπόι, καλό κορμί, αλλά πολλές φορές χάνεται. Ο Εβανς μπλοκάρει σουτ, πηδά ψηλά αλλά πρωταγωνιστής δεν έμαθε να είναι ποτέ του.

Έχουμε δει πολλές αργές περιστροφές στην άμυνα από τους ψηλούς και από τους περιφερειακούς με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να δέχεται εύκολα lay ups μετά από drives.

Αυτό που απογοητεύει είναι ότι εκτός του Γιώργου που έχει αναδειχθεί σε…τερματοφύλακα, κόβοντας σουτ στους αιθέρες, συχνά έχουμε δει τους άλλους να μην προβάλουν καμία αντίσταση με τους αντιπάλους να περνούν από πάνω τους.

Για να δούμε αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση αν ο Γιώργος Βόβορας θα δώσει την ευκαιρία σε Χουγκάζ-Μαντζούκα που επί Πρίφτη ήταν διακοσμητικοί.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News