Παναθηναϊκός - Ηρακλής κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία: Η θέση του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

«Χτίζει» μομέντουμ ο Παναθηναϊκός ενόψει Final-4 Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (17:00), σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Basket League. Οι «πράσινοι» έρχονται με… φόρα από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα (76-63). Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 14 μηνών και αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας λίγο πριν από τα ημιτελικά του Κυπέλλου (18/02 με Προμηθέα Πάτρας).

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη είναι σταθερά αποτελεσματικό, ενώ εντός έδρας φέτος μετρά 9 νίκες σε ισάριθμες υποχρεώσεις! Ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση και παλεύει για την παραμονή, που μοιάζει με αποστολή… αυτοκτονίας μετά και την αφαίρεση βαθμών.

Παναθηναϊκός – Ηρακλής με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ηρακλής κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Προφανώς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η καλή μας εκτός έδρας εμφάνιση επί της Βιλερμπάν συνοδεύτηκε με νίκη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες φέτος να κερδίσουμε μακριά από το σπίτι μας αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει. Έχουμε μια ομάδα αποτελούμενη από παιδιά που παίζουν καλά και παλέψαμε σκληρά, πράγμα πολύ σημαντικό. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Πλέον, έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ηρακλή, πριν το Final 4 του Κυπέλλου, που αποτελεί έναν μεγάλο στόχο για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη», η τοποθέτηση του Οκάρο Γουάιτ για το τελευταίο διάστημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News