Χαραλαμπίδης για ρόστερ: «Όλα είναι υπό διαμόρφωση»

Χαραλαμπίδης: «Τους αξίζουν συγχαρητήρια και για την νίκη»

Στην ιδιαιτερότητα του αγώνα με την Φενέρ στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Στην ιδιαιτερότητα του αγώνα με την Φενέρ στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο κ.Χαραλαμπίδης επισήμανε πως η αλλαγή προπονητή είναι λογικό να βάλει δύσκολα σε μία ομάδα καθώς ο νέος τεχνικός δεν γνωρίζει ακόμα την ομάδα.

Ακόμα τόνισε πως η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική και ότι όλα είναι υπό διαμόρφωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη:

«Θεωρώ πως είναι μια δύσκολη συνθήκη, αλλαγή προπονητή, πράγματα που αλλάζουν, διαδικασία να διαμορφωθούν νέες συνθήκες. Χρειάζεται προσαρμοστικότητα κι αυτό να γίνει γρήγορα απ’ τα παιδιά επειδή υπάρχουν αγώνες. Η Φενέρ είναι σε καλό μομέντουμ, παίζει εξαιρετικά, δεν ανταποκριθήκαμε στην πίεση που μας άσκησαν, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και δίκαια χάσαμε».

Για την Φενέρ: «Κράτησε κάποιους παίκτες, απομάκρυνε κάποιους άλλους. Κι ο Παναθηναϊκός έκανε μια επιλογή με την αλλαγή προπονητή. Επιφέρει αυτό πράγματα που πρέπει να ενσωματωθούν. Ο κόουτς είναι μόλις μία μέρα στην ομάδα ήταν δύσκολο να διαχειριστεί πράγματα που δεν γνωρίζει. Πιστεύω η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική. Ήταν πολύ ιδιαίτερο ματς σύμφωνα με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν με την έλευση νέου προπονητή».

Για το αν χρειάζεται κατανομή ρόλων στην ομάδα: «Είμαστε πολύ νωρίς, έχουμε κάνει δύο μίτινγκ, αντίστοιχα έχουν γίνει και με τη διοίκηση. Όλα είναι υπό διαμόρφωση».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version