Προκλητικός ορισμός στο Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ

Προκλητικός ορισμός στο Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ

Η Ευρωλίγκα, φαίνεται πως έχει στοχοποιήσει για τα καλά τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Η Ευρωλίγκα, έχει δείξει πολλάκις πως φοβάται τον Παναθηναϊκό με τις πράξεις της και την αντιμετώπισή της προς το “τριφύλλι”. Αυτό, το απέδειξε και σήμερα μετά τους ορισμούς των διαιτητών για το ματς του Εξάστερου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Οι αρμόδιοι, όρισαν Τούρκο ρέφερι στο μεγάλο ματς, συγκεκριμένα τον Εμίν Μόγκουλκοτς, την ίδια ώρα που οι “πράσινοι” κυνηγούν Τούρκικη ομάδα, τη Φενερμπαχτσέ για το πλεονέκτημα έδρας.

Πραγματικά άλλη μία άκρως προκλητική συμπεριφορά από τους αρμόδιους της Ευρωλίγκας προς τον Παναθηναϊκό. Όμως ό,τι και αν κάνουν δεν μπορούν να βλάψουν τον Αυτοκράτορα.

Για τα τυπικά, οι άλλοι δύο διαιτητές, είναι ο Φερνάντο Ρότσα από την Πορτογαλία και ο Εμίλιο Πέρεθ Πιζάρο από την Ισπανία.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News