Το "ευχαριστώ" του Ομπράντοβιτς!

"Έπεσε" το ΟΑΚΑ για τον Ομπράντοβιτς! (pics-vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την θερμή υποδοχή και ευχήθηκε στην πρώην ομάδα του τα καλύτερα για το μέλλον.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε και πάλι τους φίλους του Παναθηναϊκού για την «ζεστή» υποδοχή που του επιφύλαξαν στο ΟΑΚΑ.

[ads2]

Ο «Ζοτς» ανέφερε μετά την πρώτη ήττα της Φενέρμπαχτσε στο TOP 16: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Μικρές λεπτομέρειες καθόρισαν το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί παίξαμε τέσσερα παιχνίδια την περασμένη βδομάδα. Είναι κουρασμένοι και είναι δύσκολο για μένα να κάνω αλλαγές. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Κάποιες επιλογές επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Σε αυτό έπαιξε ρόλο η κούρασή μας. Πρέπει να βρούμε ενέργεια για το επόμενο παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την υποδοχή. Είναι εξαιρετικοί τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News