«Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ ο Παναθηναϊκός»
Τις ευχές του για τη νέα χρονιά έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ ο Παναθηναϊκός» το μήνυμα του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού».
Ξεκάθαρο ήταν το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το 2016, με τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού να εύχεται να δει πρωταθλητή σε όλα τα σπορ τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να επιδείξει ενότητα.
[ads2]
«Εύχομαι ολόψυχα το 2016 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία για όλους και γεμάτο επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό μας σε όλα τα αθλήματα. Ο σύλλογος έχει απόλυτη ανάγκη για συστράτευση όλων των Παναθηναϊκών και ο κόσμος της ομάδας έχει την ανάγκη να δει πάλι το τριφύλλι πρωταθλητή σε όλα τα σπορ, όπως ακριβώς επιτάσσει η ιστορία μας. Όλοι οι Παναθηναϊκοί μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να σηκώσουμε και θα σηκώσουμε ψηλά την πράσινη σημαία.
Το κάναμε με τεράστια επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με ακόμα μεγαλύτερη και τα επόμενα. Εύχομαι επίσης το 2016 να κατορθώσουμε ως Έλληνες να πετύχουμε όλα όσα δεν μπορέσαμε τα προηγούμενα χρόνια για να βγάλουμε το συντομότερο δυνατό την πατρίδας μας, από το τέλμα στο οποίο έχει μπει λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. Καλή χρονιά σε όλο τον ελληνισμό» ανέφερε στο μήνυμα του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πρόκριση και τώρα... μεταγραφές - Διπλή ανακοίνωση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ιεραρχία για την αρχική 5άδα - Πώς διαμορφώνονται οι ρόλοι
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση με ΤΣΣΚΑ 1948
- Παναθηναϊκός: Η εναλλακτική λύση αν «ναυαγούσε» του Φρανσίσκο
- Η ελληνική λέξη του Φαν Ντρόγκελεν για το ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό