Διπλό η Λοκομοτίβ στο Κάουνας

Διπλό η Λοκομοτίβ στο Κάουνας

[ads]
[ads]

Ακόμη μία νίκη για τη Λοκομοτίβ, η οποία νίκησε τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 76-74

[ads2]

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ιαν Βουγιούκα δεν ήταν αρκετή για την Ζαλγκίρις και η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη «θρίλερ» με 74-76 για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, στον Γ’Ομιλο, που συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Η Ζαλγκίρις ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προηγήθηκε με 31-27. Η Λοκομοτίβ όμως στην δεύτερη περίοδο ανέβασε «στροφές», πίεσε περισσότερο στην άμυνα και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε περάσει μπροστά στο σκορ με 40-43.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να διατηρούν μικρό προβάδισμα ενώ στο 28’ είχαν προηγηθεί και με 51-60, πριν μειώσει η Ζαλγκίρις σε 57-60 στο 30’. Στην τελευταία περίοδο το «ντέρμπι» συνεχίστηκε με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε στο 37ο λεπτό να προηγηθεί με 67-74. Οι γηπεδούχοι όμως, με τον 22ο πόντο του Ιαν Βουγιούκα στο παιχνίδι, ισοφάρισαν σε 74-74, 13’’ πριν από το φινάλε και το «θρίλερ» συνεχίστηκε. Ο Ουλανόβας όμως, έκανε το φάουλ στον Κλαβέρ, αυτό με 2/2 βολές έκανε το 74-76 και η Λοκομοτίβ πήρε τη νίκη, καθώς ο Καλνιέτις αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή.

Περισσότερα σε λίγο…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News