Άδικα σχόλια για Μπρινιόλι!

Αποθεώνουν τον «superman» Μπρινιόλι οι Ιταλοί (vid)

Ξαφνικά και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μπήκε στο μικροσκόπιο της κριτικής.

Έτσι είναι, όταν χάνεις σου φταίνε όλοι κι όλα.

Ο Ιταλός μπορεί να μην έχει κάνει το κραυγαλέο λάθος αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν υπάρχει ματς που να μην δέχεται τέρμα.

Ο έμπειρος άσος δεν είναι απλά ένας καλός τερματοφύλακας, είναι αυτό που λέμε τερματοφυλακάνθρωπος: ανήκει στο σπάνιο είδος των ανθρώπων που λόγω σωματοδομής, προσόντων, μυαλού κτλ, αν αποφασίσουν ν ασχοληθούν με σπορ θα παίξουν μόνο στη θέση του τερματοφύλακα: μπορεί να παίξουν ποδόσφαιρο ή χάντμπολ ή πόλο – σημασία για αυτούς έχει η θέση.

Μολονότι ο έμπειρος κίπερ τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει να ακολουθεί την γενική «βουτιά» του κλαμπ εν τούτοις η προσφορά του δεν τίθεται υπό συζήτηση.

Εκανε σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο (ξεκινώντας τη σεζόν με σερί σπουδαίων επεμβάσεων κι ένα μεγάλο ματς στη Λεωφόρο εναντίον των λιμανίσιων), έδινε στην άμυνα τη σιγουριά που ενίοτε έλειπε από τους στόπερ κι ήταν για τον σύλλογο ένα όπλο σημαντικό – κυρίως αν αναλογιστεί κανείς πόσα προβλήματα στη θέση είχαν οι προηγούμενοι από αυτόν.

Θα βρει τον καλό του εαυτό , είμαστε σίγουροι.

Δημήτρης Στρατής

Ο νο1 παίκτης σου τον τραυματικό Γενάρη!

Τον τραυματικό Γενάρη ο Μπερνάρ βρέθηκε στην καλύτερη κατάσταση μεταξύ των συμπαικτών του.

Ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης που υπάρχει στο Κορωπί.

Με εξαιρετικό χτύπημα μπάλας, καλό κράτημα και μεταφορά, κάτι που αντισταθμίζει το γεγονός ότι το κορμί του δεν «γεμίζει» την αντίπαλη περιοχή.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει να είναι ο ιδανικός προορισμός για να έχει μία χρονιά με καλά νούμερα.

Στις θέσεις που καλύπτει, στα μεγάλα πρωταθλήματα πλέον παίζουν ποδοσφαιριστές που ξέρουν μπάλα, δημιουργούν σαν δεκάρια και τρέχουν την μπάλα σαν εξτρέμ.

Στην Εβερτον και την Αγγλία ο τύπος τα βρήκε δύσκολα όμως για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκού είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Επειδή ο κόσμος του συλλόγου διψά να βλέπει ποιοτικές ενέργειες καθώς τα τελευταία χρόνια τον έχουν ταλαιπωρήσει χαμηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές, ο Βραζιλιάνος θα κάνει ενέργειες που θα σηκώνουν την Λεωφόρο στο πόδι.

Αρκεί να βρει κανένα συμπαίκτη σε φόρμα για να συνδυαστεί μαζί του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News