Μας τρολάρει άγρια ο προπονητής του Ολυμπιακού

Μας τρολάρει άγρια ο προπονητής του Ολυμπιακού

Η χθεσινή (9/3) μέρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ύστερα από την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Ζαλγκίρις, αλλά η ολοκλήρωση της βραδιάς μας έκανε να… σκάσει το χειλάκι μας.

Η αιτία; Η δήλωση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του Πειραιά με τη Μπεσικτάς, όπου έληξε 1-1. Η αλήθεια είναι ότι ο σύλλογος της Τουρκίας θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα, αλλά ο Κουαρέσμα έκανε περισσότερο τουρισμό και δοκίμαζε ραμπόνες και σέντρες με εξωτερικό φάλτσο.

Πάντως ο κ. Βούζας έδειξε ότι είναι σοβαρός, αλλά μάλλον δεν του έχουν μάθει ότι ο οσφπ είναι η ομάδα που αδικείται ΠΑΝΤΑ από τη διαιτησία στην Ευρώπη και πως εάν δεν κερδίζει το ματς είναι αποτυχία. Και τη δήλωσε: “Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας και προχωράμε”… Μα τα λένε αυτά; Και κάτι άλλο, το σκέφτηκε αυτό που είπε ή του το υπέδειξαν;

Όπως και να έχει αυτή η δήλωση θα είναι η καλύτερη της… χρονιάς και δεδομένα θα φάει γιούχα.Τα υπόλοιπα στις 19 Μαρτίου στη Λεωφόρο όπου θα καταρρεύσει οριστικά το «ερυθρόλευκο» παραμύθι!

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version