Ζαλγκιρις - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (15/3)

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming | Zalgiris – Olympiacos Live Streaming: Ζαλγκίρις και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο εξ’ αναβολής παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής της Euroleague την Τρίτη το βράδυ (20.00).

Η αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό αφού η Ζαλγκίρις παρότι βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας (7-19) τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι φορμαρισμένη. Χαρακτηριστικό της ότι κοιτάει όλους τους αντίπαλους στα μάτια.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τέσσερις νίκες. Στο πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι της επικράτησε μέσα στο Κάουνας της Μπαρτσελόνα με 91-84. Είχαν προηγηθεί νίκες με Μονακό (εκτός έδρας), Ρεάλ (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός), ενώ οι Λιθουανοί ηττήθηκαν από την Αλμπα στο Βερολίνο. Οι παίκτες της Ζαλγκίρις έχουν βελτιώσει την εικόνα τους σε άμυνα και επίθεση. Ειδικότερα οι Λεκαβίτσιους, Ουλάνοβας και Λοβέρν έχουν εκτοξεύσει τα νούμερά τους. Η ομάδα του Ζντοβτς δεν έχει κανένα βαθμολογικό άγχος. Μέσα στην έδρα της παίζει με περίσσια ενέργεια με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσει το κοινό της.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας (16-10) και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το πλεονέκτημα της έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεχάσουν άμεσα την ήττα και την εμφάνιση της περασμένης βδομάδας από την Αλμπα στο Βερολίνο. Εκεί έμειναν από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκαν με 90-75. EuroLeague Live Streaming

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming: Στο μυαλό του Μπαρτζώκα το ντέρμπι

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στην Euroleague και παραδέχθηκε ότι η Ζαλγκίρις είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

«Η Ζάλγκιρις παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, με πολύ πειστικές εμφανίσεις. Παίζουν πολύ σκληρά στην άμυνα και με μεγάλο κίνητρο, εντελώς αντίθετο με την βαθμολογική θέση που έχουν. Eίχα πει και λίγες μέρες πριν, όλες οι ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικούς στόχους, έχουν ποιότητα, καλούς προπονητές, καλούς παίκτες και διάθεση να παίζουν. Πρόσφατα κέρδισαν την Ρεάλ εύκολα, κέρδισαν και την Μπαρτσελόνα, οπότε καταλαβαίνετε το μέγεθος της δυσκολίας του παιχνιδιού», τόνισε ο Μπαρτζώκας. live streaming ευρωλιγκα

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Προϊστορία

Οι «ερυθρόλευκοι» την τελευταία τριετία αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στο Κάουνας και συγκεκριμένα μετρούν δύο ήττες (81-79, 94-69) και μια νίκη τη σεζόν 18/19 (68-72).

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ:

«Θεωρώ πως η ένταση θα παίζει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να βγούμε με το μυαλό μας στην άμυνα, ώστε να δώσουμε από νωρίς τον τόνο και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του υπάρχει και ο επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ: «Σίγουρα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και την κάθε προπόνηση ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εστιάζουμε αποκλειστικά σε αυτό».

Για την περσινή «οδυνηρή» ήττα στο Κάουνας: «Ήταν μια σκληρή ήττα και μια δύσκολη περίοδος, όμως, τώρα είναι μια νέα σεζόν, μια νέα χρονιά, οπότε αύριο θα πρέπει να ‘κανονίσουμε’ τη δουλειά».

Για το  αν είναι έτοιμος να «γράψει» αλλιώς την ιστορία αυτή τη φορά: «Το ελπίζω. Αυτό είναι το σχέδιο!».

Οι δηλώσεις του Γιούρι Ζντοβτς ενόψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες:

Για το πρόγραμμα της Ζαλγκίρις: 

«Έχουμε τέσσερα ματς σε επτά ημέρες. Είναι δύσκολο να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Για εμάς τους προπονητές είναι σημαντικό να αξιολογούμε ποιοι παίκτες βρίσκονται σε καλή ημέρα. Ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι».

Για τον Μουσταφά Φαλ: «Έχουμε ήδη παίξει απέναντι σε ομάδες με ποιοτικούς ψηλούς, σαν τον Ταβάρες. Τους χτυπάμε στη φυσική κατάσταση, γιατί δεν έχουν γρήγορα πόδια. Δεν θέλουμε να τους αφήνουμε να παίρνουν την μπάλα κοντά στο καλάθι».

Για το αν η Ζαλγκίρις θα έμπαινε στα πλέι οφ σε περίπτωση που ο ίδιος καθόταν στον πάγκο της από την αρχή της σεζόν: «Εξαιρετική ερώτηση, αλλά δεν νομίζω πως μπορώ να την απαντήσω. Είχαμε πολλά προβλήματα, τραυματισμούς, αναβολές αγώνων. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ερώτηση. Τώρα νικάμε, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη. Δεν είμαι ένας προπονητής που παίρνει την εύσημα αμέσως. Χρειάζομαι χρόνο για να αλλάξω το παιχνίδι της ομάδας μου. Όμως, όλα αυτά δεν έχουν σημασία τώρα. Πάμε να κερδίσουμε αύριο».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Ελπίζω πως θα έχει μια κακή μέρα (γέλια). Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, διαβάζει όλες τις καταστάσεις, σκοράρει και αναλαμβάνει τις ευθύνες. Πρέπει να τον… ενοχλήσουμε με την άμυνά μας. Όπως είπα και πριν, ελπίζω να μην κοιμηθεί καλά πριν από το παιχνίδι».

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/15_3_2022_20_00_zalgiris_olympiacos/486-1-0-25828

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News