Ξάνθη - Άρης Live Streaming 8/1 | Κύπελλο Ελλάδας

Ξάνθη - Άρης Live Streaming 8/1/2020 | Κύπελλο Ελλάδας

Ξάνθη – Άρης Live Streaming: Με την ψυχολογία στα ύψη ο Άρης αντιμετωπίζει απόψε την Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (21:30, Cosmote Sport 1).

Ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να κρατήσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών του στη γη, έπειτα από τον θρίαμβο από του ΠΑΟΚ το Σάββατο και να μπορέσουν οι «κίτρινοι» να πάρουν το προβάδισμα για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γερμανός προπονητής θα παρατάξει με φουλ επιθετικό σχήμα την ομάδα του, χωρίς πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήση, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδη, Λάρσον, Γκάμα, Ιντέγε ή Ντουρμισάι.

Ξάνθη – Άρης Live Streaming | Απαγόρευση οργανωμένης παρουσίας φιλάθλων του Άρη στην Ξάνθη

Σε απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στην Ξάνθη για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας προχώρησε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Παρόλα αυτά, η μεμονωμένη παρουσία για την οποία έχουν αποφασίσει οι δύο ομάδες εδώ και μέρες θα γίνει κανονικά.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα (8-1-2020) και ώρα 21:30, στο γήπεδο του XANTHI F.C., για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ξάνθη – Άρης Live Streaming  | Χωρίς Αμπάντ, Ντε Λούκας και Ντίρεσταμ η Ξάνθη κόντρα στον Άρη

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει την αποστολή, από την οποία λείπει το όνομα του τερματοφύλακα, Κάρλος Αμπάντ, αλλά και των Ντίρεσταμ, Ντε Λούκας και Ρενέλα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός της Ξάνθης, άφησε εκτός αποστολής τον τερματοφύλακα της ομάδας, Κάρλος Αμπάντ, δίνοντας του την ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες ενόψει της συνέχειας της Super League.

Εκτός έμειναν και οι Μίκαελ Ντίρεσταμ, Πάμπλο Ντε Λούκας αλλά και ο Βιντσέντσο Ρενέλα, ο οποίος δεν υπολογίζεται και αναζητείται τρόπος για να λυθεί το συμβόλαιο του.

Ξάνθη – Άρης Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News