Βοτανικός: Αγωγή, μπλόκο και… αναβολή για Φεβρουάριο 2023!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση μετά το «ναι» - «Ξημέρωσε μία σπουδαία μέρα για τον ΠΑΟ μας!»

Αναβολή στις υπογραφές έφερε η κίνηση των «59» που διαφωνούν με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, να καταθέσουν αγωγή!

Πιο συγκεκριμένα, κατέθεσαν αγωγή σήμερα κατά του Παναθηναϊκού με στόχο να μην επικυρωθεί η απόφαση της ΓΣ και πέτυχαν την αναβολή από το Διοικητικό Εφετείο για τον Φλεβάρη του 2023.

Σήμερα (17/5) επρόκειτο να επικυρωθεί από το Διοικητικό Εφετείο η υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, ώστε να δοθεί και νομική υπόσταση στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.

Παρά ταύτα οι συγκεκριμένοι 59 δεν έκαναν μόνο προσφυγή κατά της σημερινής διαδικασίας, αλλά κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Εφετείο ανέβαλε για τον Φλεβάρη του 2023 την εκδίκαση που είχε τυπική σημασία, μέχρι να βγει απόφαση για την αγωγή.

Πληροφορίες από sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News