Πανούτσος: «Με τον Ρενάτο Σάντσες αλλάζει το παιχνίδι»
Ο Αντώνης Πανούτσος στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στην άμυνα, αλλά και στην επιρροή του Ρενάτο Σάντσες.
Ο Αντώνης Πανούτσος σχολίασε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, εστιάζοντας τόσο στην εικόνα των «πράσινων», όσο και στη χαμένη ευκαιρία των Θεσσαλονικέων.
Ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, εκτιμώντας πως η ομάδα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ρενάτο Σάντσες και στον τρόπο με τον οποίο η παρουσία του διαφοροποίησε την εικόνα του αγώνα.
Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για τον ΠΑΟΚ, συνδέοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι με τη συνολική εικόνα της σεζόν του, αλλά και με το κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Για τον ΠΑΟΚ αυτό που είπε ο Λουτσέσκου είναι ότι μέσα σε 90′ είχαμε μια προσομοίωση της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός πήγε πολύ άσχημα στην άμυνα. Ήταν τυχερός, δεν έφαγε το γκολ. Με τον Ρενάτο Σάντσες αλλάζει το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει φουλ πρέσινγκ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια περίοδο ανακατάταξης, ακόμα και διοικητικά, ώστε να μπορέσουν να βάλουν την ομάδα πάνω σε ένα κανάλι. Πείραξε. Στα 100 χρόνια περίμεναν να το πάρουν».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη: Η Cosmote TV θέλει Παναθηναϊκό - Το πλαίσιο της συνεργασίας με ΣΚΑΪ
- «Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Κρίστιαν Τόρστβεντ»
- Ανατροπή με τον... μάνατζερ του Πελίστρι - Η αλήθεια για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο 17χρονο «διαμαντάκι»
- Η έκπληξη... Ντε Φράι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού