Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το ποσό που ζητά η Κοπεγχάγη
Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, με την Κοπεγχάγη να ζητά 4,2 εκατ. ευρώ.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξετάζει την αγορά για τη θέση του τερματοφύλακα, με το όνομα του Ντομινίκ Κοτάρσκι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.
Ο Κροάτης διεθνής γκολκίπερ παρουσιάζεται ως βασικός στόχος των «πράσινων», σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.
Ο Κοτάρσκι ανήκει στην Κοπεγχάγη, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2030, κάτι που κάνει την περίπτωσή του απαιτητική σε οικονομικό επίπεδο.
Η δανέζικη ομάδα ζητά 4,2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, έναν χρόνο μετά την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, όταν είχε πληρώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Στην υπόθεση εμφανίζονται ενεργά και τα ίδια γραφεία μάνατζερ που είχαν χειριστεί τη μετακίνηση του Μεχντί Ταρεμί στον Ολυμπιακό, προωθώντας τώρα το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κοτάρσκι.
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του σημαντικές αποφάσεις για την εστία, καθώς το θέμα του βασικού τερματοφύλακα αποτελεί μία από τις βασικές εκκρεμότητες του καλοκαιρινού σχεδιασμού.
Η περίπτωση Βλαχοδήμου παραμένει παράγοντας που επηρεάζει τις κινήσεις, όμως ο Κοτάρσκι φαίνεται να έχει μπει δυνατά στο κάδρο ως εναλλακτική πρώτης γραμμής.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αν φύγει ο Αταμάν - Οι αποδόσεις
- Αποκάλυψη Γάτα για Λεωφόρο: Το δίμηνο-κλειδί πριν από τον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Τεττέη - Η αποστολή με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η λίστα, ο Λέτο και οι αποφάσεις μετά τον Μπενίτεθ
- «Ο Αλαφούζος έχει μιλήσει με Ρεμπρόφ, Τεντέσκο, Γκαγιάρδο»