Βόλος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Κανάλι

Βόλος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Κανάλι

Βόλος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Βόλος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Παρένθεση με ελληνικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άφησε ανοικτούς λογαριασμούς από τη μάχη στο Κράσνονταρ, ωστόσο, οι υποχρεώσεςι δεν μπορούν να περιμένουν.

Το ελληνικό πρωτάθλημα φτάνει αισίως στην τρίτη αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να καλύψει το χαμένο έδαφος από το εντός με τον Ατρόμητο.

Οι ασπρόμαυροι έχουν πετύχει δύο γκολ και έχουν δεχθεί ένα (αυτογκόλ), και θέλουν να ανεβάσουν την ένταση του παιχνιδιού τους ενόψει και του ευρωπαϊκού ματς με τους Ρώσους, εκεί όπου θα χρειαστεί υποχρεωτικά δύο γκολ για να μην κινδυνέψει να χάσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

O Χρήστος Τζόλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Novasports και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόλης:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το πως πήγε η τελευταία προπόνηση: «Νιώθω πολύ καλά. Δουλέψαμε καλά στην προπόνηση. Όλοι υγιείς».

Για το αν αισθάνεται κουρασμένος: «Σίγουρα νιώθω κουρασμένος, αλλά παράλληλα κι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν είναι περισσότερη η σωματική ή η ψυχολογική κούραση: «Και τα δύο νομίζω. Ανάλογα πως τα συνδυάζεις και πως τα διαχειρίζεσαι. Ψυχολογικά όλοι είμαστε καλά».

Για το αν είναι εύκολο να μείνει στην άκρη η Ευρώπη και να υπάρχει συγκέντρωση πριν το Βόλο: «Χαλαρώνουμε με τις οικογένειές μας, βόλτες με φίλους, ώστε να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο».

Για το τι του άφησε το παιχνίδι κόντρα στην Κράσνονταρ: «Δεν ήμασταν τυχεροί, μας πρόδωσε η τύχη στο δοκάρι του Ομάρ και δύο λεπτά μετά δεχθήκαμε γκολ, χάσαμε και πέναλτι. Το 2-1 όμως δεν είναι κακό σκορ. Μπορούμε με 1-0 εδώ να πάρουμε την πρόκριση».

Για το νέο σχήμα χωρίς φορ: «Ήταν κάτι διαφορετικό. Μας βοήθησε σε πολλά σημεία, αλλά είχαμε και μειονεκτήματα. Παίξαμε καλά με χαμηλά τη μπάλα, αλλά δεν είχαμε δυνατότητες στο ψηλό παιχνίδι. Παλέψαμε αρκετά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, νομίζω τα πήγαμε καλά».

Βόλος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News