Βόλος - Παναθηναϊκός: Η ώρα, το κανάλι, ποιος περιγράφει

Βόλος - Παναθηναϊκός: Η ώρα, το κανάλι, ποιος περιγράφει

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο στο επαναληπτικό του 3-0 της Λεωφόρου (11/1) με στόχο να πάρει το εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πράσινοι προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με σκορ 1-0 και αναμένεται να αγωνιστούν με πολλές αλλαγές καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cosmote Sport 1 στις 16:30 σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

16:30 Βόλος – Παναθηναϊκός, Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα

Παναθηναϊκός: «Συμφώνησε για Κλάινχαϊσλερ – Το κόστος μεταγραφής»

Ο Παναθηναϊκός κινείται δυνατά για την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Ούγγρου μεσοεπιθετικού της Όσιγιεκ, Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει κυκλώσει την περίπτωση του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ και φουλάρει για να τον κλείσει άμεσα, γεγονός που φαίνεται και από τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Όσιγιεκ, ο οποίος τόνισε ότι ο Κλαϊνχάισλερ βρίσκεται κοντά σε σύλλογο από το εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα sportske novosti, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Όσιγιεκ για την μεταγραφή το Λάζλο Κλάινχαϊσλερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στα 500-600 χιλ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό.Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του με την Όσιγιεκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News