Ολυμπιακός: «Να συνεχιστεί το Λιγκ Καπ με 1-0 σετ και 0-0 στο δεύτερο»!

Δεν έχει ξαναγίνει! Ξεφούσκωτες μπάλες στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!

Απίστευτο το αίτημα του Ολυμπιακού αναφορικά με το ντέρμπι του Λιγκ Καπ και τον αγώνα που διακόπηκε λόγω των επεισοδίων.

Την περασμένη Παρασκευή έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκοό στις 7 Δεκεμβρίου για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», το οποίο στιγματίστηκε από τα πολύ σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Μάλιστα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός υποστήριξε πως οι οπαδοί με τους οποίους έγιναν τα επεισόδια ήταν εκτός γηπέδου και μπήκαν μέσα στο κλειστό του Ρέντη επειδή τους κυνήγησαν αστυνομικοί.

Από εκεί και πέρα αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι το αίτημα του Ολυμπιακού, το οποίο είναι εντελώς παράλογο.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν να συνεχιστεί ο αγώνας με τα σετ 1-0 και… να μηδενίσει το δεύτερο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός προηγούνταν με 18-11 στο σημείο της διακοπής!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News