Επεισόδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός - Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Επεισόδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός - Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που έλεβαν χώρα χθες βράδυ έξω από το Κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών σ’ ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς σημαδεύτηκε από επεισόδια, τα οποία προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού παραμένει κρίσιμη με τον ίδιο να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.



Όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών  φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News