Επεισόδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Εισαγγελική παρέμβαση για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Γεμάτο αίματα το σημείο που τραυματίστηκε ο αστυνομικός (pics)

Η δολοφονική επίθεση που έγινε στον αστυνομικό έξω από το κλειστό γήπεδο βόλεϊ στου Ρέντη προκάλεσε την παρέμβαση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στου Ρέντη για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς προκλήθηκαν επεισόδια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Συγκεκριμένα ο άτυχος αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα στον μηρό κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, δίνοντας μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα, λοιπόν, έξω από το Κλειστό γήπεδο του βόλεϊ, αλλά και ο σοβαρότατος τραυματισμός του 31χρονου, προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Από εκεί και πέρα με παραγγελία της κυρίας Αδειλίνης προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά ζητάει να εποπτεύει η Εισαγγελία την Προανάκριση για διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες  κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών των επεισοδίων στου Ρέντη.

Αναλυτικά η  παραγγελία της κυρίας Αδειλίνη: 

Προς την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά

Χθες, 7/12/2023, σημειώθηκε δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ΥΑΣ, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, όταν χούλιγκανς εξήλθαν από το γήπεδο, κινήθηκαν απειλητικά κατά αστυνομικών εκσφενδονίζοντας αντικείμενα, πέτρες και παράλληλα πραγματοποίησαν ευθεία βολή ναυτικών φωτοβολίδων, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού της ΥΑΣ και επανήλθαν εν συνεχεία στο γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News