Επεισόδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Νέο χειρουργείο - Φόβοι για σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας στον αστυνομικό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Γεμάτο αίματα το σημείο που τραυματίστηκε ο αστυνομικός (pics)

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ στα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη.

Ο Παναθηναϊκός χθες το βράδυ φιλοξενήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη από τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ.

Το ματς ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και κανείς δε συζητάει γι’ αυτό από τη στιγμή που σημειώθηκαν επεισόδια, τα οποία προκάλεσαν και το σοβαρότατο τραυματισμό ένος αστυνομικού.

Νεότερες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος αστυνομικός θα υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ενώ νωρίτερα υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά, ενώ αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε πως οι γιατροί από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας που νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση ο αστυνομικός, αναφέρουν πως αν καταφέρει και κρατηθεί στη ζωή, τότε θα αντιμετωπίσει προβλήματα αναπηρίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News