«Ζούμε και αναπνέουμε για τέτοια παιχνίδια!» - Οι ατάκες για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (vid)
Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Γίρι Κόβαρ, Άξελ Γιάκομπσεν και Φερνάντο Ερνάντες αναλύουν τη «μάχη» στο Μαρούσι για την πρόκριση στους τελικούς.
Το μεγαλύτερο ντέρμπι «αιωνίων» στην ιστορία του ανδρικού βόλεϊ πλησιάζει. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (19:00) τον Ολυμπιακό, στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά, στον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup.
Οι «πράσινοι», μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 σετ, χρειάζονται δύο σετ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο αρχηγός Άξελ Γιάκομπσεν και οι Γίρι Κόβαρ, Φερνάντο Ερνάντες, μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, τους στόχους της εφετινής σεζόν και τον κόσμο της ομάδας.
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βαλένθια-Παναθηναϊκός: Η «ντροπή και η αλητεία»... χτύπησαν ξανά!
- Ανδρεόπουλος: Αποκάλυψη για το μέλλον του - «Δεν θα έφευγα στα δύσκολα»
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Λιβάι Γκαρσία και τα ποσά για deal
- Λέτο ή Αλμέιδα: Τα δεδομένα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού
- Βούκοτιτς: Το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός και η απαίτηση των Σέρβων