Βλέπεις τα ριμπάουντ και λες…τι να αναλύσω;

Παναθηναϊκός – Περιστέρι καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 7/1

Ακόμα και σε επίπεδο Α ΕΣΚΑ πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι, πάντα λέμε…παιδιά, ότι και να γίνει πάμε όλοι στα ριμπάουντ.

Αυτό που συνέβη τις προάλλες στο παιχνίδι με την Φενέρ με τα ριμπάουντ είναι ο βασικός λόγος που δεν υφίσταται ιδιαίτερο νόημα για ανάλυση εις βάθος.

Πρώτη φορά μετά από καιρό πήγες επιθετικά στη μπάλα, μάζεψες ένα σωρό “σκουπίδια” και στις δύο ρακέτες (26 επιθετικά!!!) κι όμως πάλι έχασες!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Όταν μια ομάδα από το ΠΡΩΤΟ ως το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ δευτερόλεπτο κυριαρχεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στις μάχες για κάθε χαμένη μπάλα, έχει σταθερά επιπλέον κατοχές και τελειώνει τον αγώνα ηττημένη, τι ανάλυση να κάνεις;

Εδώ μιλάμε πως ο Δημήτρης Ιτούδης έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι. Είχες άνευ προηγουμένου κυριαρχία στα δύο καλάθια (45-31 τα ριμπάουντ), τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο του ρυθμού και του μοτίβου του αγώνα 40΄΄ πριν το τέλος. Κι όμως έχασες!

Δημήτρης Στρατής

Κοέν: Αποθέωσε Γουίλιαμς – Τι είπε για Παναθηναϊκό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολλά όπλα και ένα από αυτά γνωρίζουμε πολύ καλά. Ο Ντέρικ Ουίλιαμς παίζει σπουδαία φέτος, και αυτό δεν είναι εύκολο μέρος για να παίξουμε, οπότε πρέπει να έρθουμε πραγματικά συγκεντρωμένοι και με πολλή ενέργεια.

Δεν υπάρχουν διακοπές σε αυτό το πρόγραμμα και κάθε παιχνίδι είναι μεγάλο και εξαρτάται από εμάς να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά».

Από την πλευρά του ο Γουέιντ Μπάλντγουϊν μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ, ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι στη 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Αναλυτικά είπε:

«Παίζουν καλό μπάσκετ. Γνωρίζω πως έχουν έξι ήττες σερί και δυσκολεύονται αλλά είναι μία “σκληρή” ομάδα με καλό ρόστερ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίξεις σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να φανούμε έτοιμοι και να συνεχίσουμε να μαζεύουμε νίκες που είναι και ο στόχος μας».

Κάτας: «Αδικούν τα αποτελέσματα τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για ΟΑΚΑ

Ο Όντεντ Κάτας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (13/1, 21:00) για την 19η αγωνιστική της Euroleague, τονίζοντας πως τα αποτελέσματα του «τριφυλλιού» δεν λένε τη αλήθεια την ποιότητα των «πράσινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ισραηλινής ομάδας:

«Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία αποτελέσματα του Παναθηναϊκού δεν ήταν θετικά, αλλά έπαιξε καλά και άξιζε να πάρει περισσότερα από τα παιχνίδια που έχασε.

Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, οπότε το να σκεφτόμαστε ότι τα αποτελέσματά του μας δίνουν κάποιο πλεονέκτημα θα ήταν μεγάλο λάθος.

Θα χρειαστεί να παραμείνουμε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι και επιθετικοί για να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο Ουέιντ Μπόλντγουιν σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (13/1, 21:00) στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζουν καλό μπάσκετ. Ξέρω ότι έχουν πολλές συνεχόμενες ήττες και δυσκολεύονται, αλλά είναι μια σκληρή ομάδα, με καλό ρόστερ και δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις σε αυτό το μεγάλο γήπεδο.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να φύγουμε, πρέπει να συνεχίσουμε στους στόχους μας και να μαζέψουμε νίκες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News