Βαθμολογία Ευρωλίγκα (8η αγων.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Ευρωλίγκα (8η αγων.): Η βαθμολογία - Euroleague

Βαθμολογία Ευρωλίγκα (8η αγων.): Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague, μετά την ογδοη αγωνιστική.

Βαθμολογία Ευρωλίγκα (8η αγων.): Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος απέναντι στην Άλμπα, έδωσε δικαιώματα, έπαιξε με τη φωτιά και για ακόμα μια φορά… κάηκε αφού μετά από δυο παρατάσεις ηττήθηκε 105-106 από τους Γερμανούς.

Για μια ακόμα φορά, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπαιξε ένα παιχνίδι κλειστό, στον πόντο, και μετά από δυο παρατάσεις… κατάφερε να χάσει μέσα στο ΟΑΚΑ από την Άλμπα Βερολίνου. Μια ήττα καταδικαστική για τους «πράσινους» που… θυμήθηκαν να παίξουν άμυνα αποσπασματικά σε κάποια λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου και στις δυο παρατάσεις.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πλέον είναι σε δεινή θέση με το 4-4 μετά από οκτώ αγωνιστικές, με το 105-106 της Άλμπα να προκαλεί εκ νέου «τριγμούς» στο «τριφύλλι». Δεδομένα οι ευθύνες βαραίνουν το τεχνικό τιμ και τους παίκτες που για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσαν να δικαιώσουν τις προσδοκίες και γνώρισαν μια ήττα… μαχαιριά στην προσπάθεια της ομάδας να πάρει την πρόκριση για τα play offs της Euroleague…

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Βαθμολογία Ευρωλίγκα (8η αγων.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε μια μυθική εμφάνιση αλλά αυτή δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο φόργουορντ των «πράσινων» είπε στην κάμερα της NOVA: «Τα προσωπικά ρεκόρ είναι ωραία, αλλά όταν δεν κερδίζεις… Έφταιγαν αρκετά πράγματα. Παίζει ρόλο το πώς μπαίνουμε στο παιχνίδι. Με τον Προμηθέα κυνηγούσαμε στο σκορ σε όλη τη διάρκεια. Αυτά δεν αδικούν την προσπάθεια της άλλης ομάδας, αλλά αυτό έχει να κάνει με εμάς. Είναι δύσκολο να μιλάς για τακτικές και πλάνο. Όταν δέχεσαι 62 πόντους σε 21 λεπτά θα έπρεπε να είναι χειρότερα. Δεχτήκαμε πολλά πολύ εύκολα καλάθια είτε λόγω συγκέντρωσης, είτε για άλλους λόγους.

Είναι πολλά τα ματς που είχαμε την μπάλα στο τέλος και δεν κερδίσαμε. Όταν γίνεται συνήθεια κάτι πάει λάθος. Προφανώς κάτι κάνουμε λάθος. Πιστεύω πως το ματς δεν πρέπει να φτάνει εκεί. Οταν φτάνει εκεί στρίβεις το κέρμα. Πρέπει να συγχαρούμε και τους αντιπάλους που έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσπάθειά μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News