ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 81-78 | Highlights

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Στη Ρωσία κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Εκτός ο Ίαν Βουγιούκας.

Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών…

Χωρίς Βουγιούκα ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία

Ο Ίαν Βουγιούκας έμεινε για λόγους τακτικής στην Αθήνα και δεν θα παίξει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Χωρίς τον Ίαν Βουγιούκα αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Καλίνινγκραντ, όπου την Παρασκευή (19:00) αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο πολύπειρος σέντερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αλλά αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα για λόγους τακτικής. Αντίθετα, κανονικά ταξίδεψαν με την ομάδα οι Νίκος Παππάς και Ράιον Μπράουν.

Πιτίνο: «Με Μήτογλου στο ‘4’ για τα ριμπάουντ»

Ο Ρικ Πιτίνο προορίζει για αρκετή ώρα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ τον Ντίνο Μήτογλου για καλύτερο έλεγχο των ριμπάουντ.

Καλύτερη περιφερειακή άμυνα και έλεγχο των ριμπάουντ θέλει ο Ρικ Πιτίνο στον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Καλίνινγκραντ, όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής. Μάλιστα ο Αμερικανός τεχνικός προανήγγειλε πως θα χρησιμοποιήσει αρκετά στο «4» τον Μήτογλου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ριμπάουντ.

«Η ΤΣΣΚΑ είναι δίχως αμφιβολία ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Πέρσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Euroleague και μία από τις πολυνίκεις του θεσμού. H περιφέρειά της αποτελεί την βασική της δύναμη και θα πρέπει να την περιορίσουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην περιφερειακή μας άμυνα, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς. Θα χρησιμοποιήσουμε αρκετά τον Ντίνο (σ.σ. Μήτογλου) στη θέση “4” γιατί βάσει ποσοστού είναι ο καλύτερός μας ριμπάουντερ και χρειαζόμαστε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε ο 67χρονος τεχνικός.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα | Φριντέτ: «Να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ για να κερδίσουμε»

Ικανό να διεκδικήσει τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στο Καλίνινγκραντ, αρκεί να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, θεωρεί τον Παναθηναϊκό ο Τζίμερ Φρεντέτ.

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που παίζει καλά και ειδικά όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της έχει πάντα το πλεονέκτημα. Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δείξουμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό με σκοπό να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά. Πάμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News