Τσοπ για αντι-Μακέντα στον Παναθηναϊκό!

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ιταλός επιθετικός επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους πράσινους, αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα παραμείνει στο σύλλογο μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το γεγονός ότι υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό ο Καρλίτος σε συνδυασμό με την τακτική προσέγγιση του Λάζλο Μπόλονι που εμπεριέχει έναν επιθετικό κορυφής, προσφέρει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να έχει ανοιχτά αυτιά και μάτια στις διεθνείς αγορές και να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο πώλησης του Μακέντα σε κλαμπ του εξωτερικού.

Τσοπ για αντι-Μακέντα…

Ο Πιερ Ντρεοσί, όπως και για κάθε άλλη θέση, έχει λίστα με παίκτες που θα μπορούσαν  να αποτελέσουν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, είναι ο Ντούγιε Τσοπ, Κροάτης επιθετικός και διεθνής.

Ο 30χρονος φορ ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ.

Τέλος, μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Κάλιαρι, Μάλαγα, Χιχόν και Βαγιαδολίδ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News